• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí steak u nás doma

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí steak u nás doma
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Na dresink
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (2-4 ks)
    • 200
      ml smetana
    • 3
      hrst oregáno
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      špetka drcený kmín 2-3
    • 7
      ks sojová omáčka 5-7 kapek
    • 1
      lžička koření - čína
    • zahušťovadlo
    • 1
      lžička koření na steak
    • 1
      lžička grilovací koření
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Smícháme uvedené ingredience na dresink či omáčkovou konzistenci. Pokud jsme zahušťovali dresink v teple, necháme ho vystydnout, ale ne do lednice. Maso omyjeme, osušíme, posypeme steakovým a grilovacím kořením z obou stran, osmažíme na grilovací pánvi, a na poslední minutu přidáme dresink na maso. Pánev nesmí být moc rozpálená nebo se dresink spálí!
2
Příloha: brambory, hranolky či jiná opečená příloha.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Buchta na doma

Buchta na doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče doma

Mrkvový dort s ořechy podle Máma peče…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • aneta | 27. 10. 2007 15:53

    pouzila jsem misto smetany tucnou zakysanou smetanu a zadny zahustovadlo a dresing byl vybornej. nez 3 hrsti chtel autor nejspis rici 3 spetky.. vyborny!

  • Jíťa Rigi | 8. 4. 2007 18:57

    Je to co nabereš mezi prsty,úplně přesná jednotka to není, ale je to každé kuchařce jasný :-)

  • BIBI BIBI | 7. 4. 2007 10:37

    Může mi někdo poradit kolik je vlastně špetka? Prošel jsem celé matematické tabulky, ale takovou měrnou jednotku jsem tam nenašel. Prosím odpovězte brzy, musím začít vařit, mám hlad.Děkuji

  • jana | 4. 4. 2007 10:01

    My máme oregano rádi a používám je, nicméně při vší úctě a zdvořilosti mám pocit, že dávka 3 hrsti jsou tak porce pro hotel a ne na 2 ks kuřecích prsou! A ze zahušťovadla jsem také jelen - jaké použít za studena. Nebyl tenhlerecept náhodou aprílový vtípek?

  • Jana Kutačová | 4. 4. 2007 05:59

    Taky jsem z toho jelen.Toho oregana by muselo být více než jeden klasický sáček a co znamená,že se" nechá dresink vystydnout",když se nijak podle mě nezahříval....netuším. :o)

  • Miroslava Severová | 3. 4. 2007 14:22

    Co je to "zahušťovadlo" ??A tři hrsti oregána !! Není to moc ? Nemají to být tři špetky ??

  • Hana Rožníčková | 3. 4. 2007 13:10

    No, mám dotaz 3 hrsti oregana - dámské nebo pánské, v tom je rozdíl!!! Nějak jsem nepochopila ten dresink - jak se zahušťuje v teple a jak ho mám nechat vystydnout, když nesmí do lednice?? A zahušťovadlo se myslí asi copak???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Drcený kmín Grilovací koření Koření - Čína Koření na steak Kuřecí maso Oregáno Smetana Sojová omáčka Sůl Tuk Zahušťovadlo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé BE-BE řezy

Rychlé BE-BE řezy

Pikantní segedínek

Pikantní segedínek

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Vajíčková pomazánka II.

Vajíčková pomazánka II.

Dětská pomazánka

Dětská pomazánka

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Jídlo z jednoho hrnce aneb co dům dal

Cuketová polévka  s hráškem a mátou

Cuketová polévka s hráškem a mátou

Čokoládové cookies

Čokoládové cookies

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
40
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
38
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Kremrole se sněhem a citronovou šťávou
Kremrole se sněhem a…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí steak u nás doma
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact