Pangasius v bylinkovém mantlu
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Krevety na česnekovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
kuřecí steak je vykoštěné kuřecí stehno tak jak může být recept na kuřecí steak a mám si nachystat prsa!!!!!???? :-( :-( :-\ :-\
Ahoj, korekce: "po obou stranách" Lidi, že vás to nebije do očí... :)
K máslu přidávám lžíci oleje, pak se nepřepaluje a zůstane dobré i na pokapání brambor.
Sýrovo-šunkoví šneci
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Metrový dort II.
Lesklá citronová poleva
Ryba z trouby: na zelenině a…
Falešný tatarák z junioru
Bylinkový chléb (DUKAN)
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka