Pangasius v bylinkovém mantlu
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Krevety na česnekovém másle
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
kuřecí steak je vykoštěné kuřecí stehno tak jak může být recept na kuřecí steak a mám si nachystat prsa!!!!!???? :-( :-( :-\ :-\
Ahoj, korekce: "po obou stranách" Lidi, že vás to nebije do očí... :)
K máslu přidávám lžíci oleje, pak se nepřepaluje a zůstane dobré i na pokapání brambor.
Buchty plněné jahodami a tvarohem
Hamburger úžasné chuti
Hermelín v listovém těstíčku
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Cizrna na italský způsob II.
Jehněčí kotletky & karotky na…
Nočky se špenátem a slaninou
Bezvaječný nepečený mangový…
Langoše jednohubky
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Zelňačka s klobásou
Kachní paštika
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky