eidam sýr
Jemně načervenalý - pokud se podaří sehnat, jinak ho můžeme nahradit normálním eidamem
Postup přípravy receptu
1
Jemně naklepeme kuřecí prsa asi tak, aby zůstala pěkně vysoká a šťavnatá. Pokud je máte rádi spíše sušší, tak je třeba propíchejte steakovým nožem a více je rozklepejte. Nicméně prsa okořeníme steakovým kořením a opravdu rychle orestujeme, posypeme mandlovými lupínky a posypeme dvěma druhy sýrů, ovšem tak, aby na každé polovině byl jen jeden druh. A podle možností zapečeme. Nejlépe na grilu nebo v troubě a když nemáte ani jedno, tak se s tím v mikrovlnné troubě taky nic nestane, jen se tam neudělá ta naše známá chutná labužnická krusta (kůrka).
2
K receptu bych doporučil šunkovou rýži s čerstvou kapii na kostičky dochucenou vegetou, protože pak je to dobrota.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Adriana
|8. 2. 2007 22:42
U nás sa predáva mäso uz nakrájané (kuracie, atd.) v hrúbke len asi 2-3 mm. To som svojho casu uvádzala v jednom príspevku, co nechcela istá kuchárka akceptovat, pretoze ona mnoho rokov krája mäso na svoju hrúbku (zrejme 1 a viac cm) a potom ho musí naklepat. Tu sa z toho uz naklepat nedá nic, je to tensie nez novinový papier (krájané strojom), príprava mäsa 1-2 minúty.