Omyté maso nakrájíme na kostky, cibuli, žampiony, lilek a papriku na plátky. Na špíz střídavě napichujeme kostky masa, plátky cibule, žampionů, lilku a papriky ochucených grilovacím kořením. Vložíme do pekáčku s olejem a ze všech stran opečeme. Těsně před dokončením podlijeme jogurtem a dopečeme doměkka. Podáváme s opékanými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Šárka
|9. 8. 2012 13:59
No to je nápad teda ... špíz s rýží to se vubec nehodí ... no je vidět že jsi chlap Dneka to jdu zkusit tak uvidíme jak bude chutnat ...
Michal
|2. 6. 2012 17:00
Já si k tomu vzal jako přílohu vařenou dlouhozrnnou rýži.A musím říct,že mi to vůbec nechutnalo.
Hana
|5. 1. 2008 20:01
Vyzkoušela jsem a moc nám to chutnalo. Akorát jsem dala masa jednou tolik a stejně mně přišlo, že je tam víc masa než zeleniny. Takže pokud máte rádi maso, dejte ho víc.
ivca
|31. 12. 2007 18:27
jogurt je super věc i na vařenídělal jsem na vánoce kuřecí řízečky v jogurtu, obalené ve strouhance a protože jsem to přehnala s množstvím naložených porcí, tak jsem ty zbylé zapekla v trouběs bramborovu kaší to nemělo chybu ....
caterina lasala
|26. 2. 2005 09:42
moc nam to chutnalo, ale jogurt jsem pouzila s cesnekem a petrzelkou za studena jako nahrada za tatarskou omacku.