Kuřecí prsa si nakrájíme na kostičky či nudličky. Na rozehráté pánvi si opražíme cibuli a vzápětí k ní dáváme kuřecí maso, které lehce promneme. Přidáváme žampiony.
2
V menší sklenici rozpustíme masox ve vodě. Podlijeme jím pánev s masem a žampiony a necháme vodu vyvařit asi 15 min. Následně pokrm ochucujeme. Přidáváme kukuřici a zalijeme jí smetanou. V tomto momentu by se Vám mohlo zdát, že je pokrm příliš řídký, proto je důležité nasypat do pánve raději větší množství nastrouhaného sýru.
3
Na závěr přidáme bazalku. A je hotovo. Přeji dobrou chut. Jídlo je moc dobré a pochutnají jsi na něm i děti. Jako příloha jsou dobré špagety, hranolky nebo krokety.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Denisa
|25. 1. 2012 15:19
Sám jste to napsal stejně jako já. Je škoda , že se tu najdou i lidé , kteří si nedokážou představit k jenotnému jídlu různé druhy sýrů. Tatarka vs. kečup? Rajče vs. okurek? Debata může být nekonečná. Takže přeji pěkný den pane :)
Pavel Obrantl
|21. 1. 2012 16:14
1. Po moravsku a ne Moravsku.
2. Sýr Niva nebo Eidam.
Vám je to jedno jestli muz nebo zena? Oba jsou lidé.
Taký je rozdíl mezi Nivou a Eidamem. Oba jsou sýry.
Martin K.
|30. 11. 2009 15:49
Fakt vyborne, jen jsem nemel bazalku a houby jsem dal domaci zavarene.