• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí soté
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí soté

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 89
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí soté
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 200
      g pórek
    • 5
      stroužek česnek
    • šlehačka
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, obalíme v Solamylu. Dáme na pánev s olejem, opečeme za stálého míchání. Olej slijeme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájený česnek. Vše opečeme, osolíme a před dohotovením zalijeme trochou šlehačky a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí soté s mrkvičkami

Kuřecí soté s mrkvičkami

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • xx | 6. 10. 2016 14:54

    Von je jen zblblej pohlreichem.

  • Karel Pátý | 12. 11. 2012 17:01

    Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?

  • Ján | 21. 1. 2012 15:48

    Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní? Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?

  • Daniella O. | 14. 8. 2010 23:16

    Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.

  • Alžběta Mánková | 14. 8. 2010 22:14

    Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.

  • alice bukovská | 14. 8. 2010 21:45

    Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!

  • Boris Martinák | 4. 9. 2004 10:28

    Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou

  • Anonym | 19. 7. 2004 18:18

    Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné

  • Karolína | 19. 7. 2004 14:10

    Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!

  • Květa Dostálová | 26. 6. 2004 12:23

    Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Pórek Rostlinný olej Šlehačka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Holandské řízky

Holandské řízky

Žahour

Žahour

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

Nepečený ovocný dort s vaječným…

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Bramborové drbáky

Bramborové drbáky

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

127
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
116
Máslové řízky
Máslové řízky
107
Dýňová tortila
Dýňová tortila
86
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
84
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se inspirovat nejbarevnějším obdobím roku
Nejkrásnější podzimní svatební dorty: Nechte se…
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5 jednoduchých, rychlých a chutných receptů
Bedla je výtečná houba! Zkuste z ní těchto 5…
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
AHA.cz Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Rozzuřená Adamcová toho má DOST! Krutá pravda o manželovi

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy 6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

6 potravin, které škodí pleti: Které raději z jídelníčku vyřadit?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

Dcera Karla Gotta Lucie poprvé otevřeně: Pravda o penězích od Ivany!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

Jaké jméno je ideální pro vaše dítě podle znamení? Tohle vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí soté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact