
Von je jen zblblej pohlreichem.
Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?
Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní? Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?
Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.))) Recept je moc dobry.
Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.
Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!
Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou
Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné
Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!
Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila