Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, obalíme v Solamylu. Dáme na pánev s olejem, opečeme za stálého míchání. Olej slijeme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájený česnek. Vše opečeme, osolíme a před dohotovením zalijeme trochou šlehačky a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
xx
|6. 10. 2016 14:54
Von je jen zblblej pohlreichem.
Karel Pátý
|12. 11. 2012 17:01
Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?
Ján
|21. 1. 2012 15:48
Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní?
Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?
Daniella O.
|14. 8. 2010 23:16
Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.
Alžběta Mánková
|14. 8. 2010 22:14
Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.
alice bukovská
|14. 8. 2010 21:45
Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!
Boris Martinák
|4. 9. 2004 10:28
Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou
Anonym
|19. 7. 2004 18:18
Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné
Karolína
|19. 7. 2004 14:10
Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!
Květa Dostálová
|26. 6. 2004 12:23
Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila