Von je jen zblblej pohlreichem.
Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?
Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní? Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?
Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.
Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.
Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!
Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou
Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné
Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!
Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila