• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí soté
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí soté

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 77
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí soté
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 200
      g pórek
    • 5
      stroužek česnek
    • šlehačka
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, obalíme v Solamylu. Dáme na pánev s olejem, opečeme za stálého míchání. Olej slijeme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájený česnek. Vše opečeme, osolíme a před dohotovením zalijeme trochou šlehačky a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí soté s mrkvičkami

Kuřecí soté s mrkvičkami

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • xx | 6. 10. 2016 14:54

    Von je jen zblblej pohlreichem.

  • Karel Pátý | 12. 11. 2012 17:01

    Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?

  • Ján | 21. 1. 2012 15:48

    Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní? Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?

  • Daniella O. | 14. 8. 2010 23:16

    Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.

  • Alžběta Mánková | 14. 8. 2010 22:14

    Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.

  • alice bukovská | 14. 8. 2010 21:45

    Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!

  • Boris Martinák | 4. 9. 2004 10:28

    Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou

  • Anonym | 19. 7. 2004 18:18

    Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné

  • Karolína | 19. 7. 2004 14:10

    Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!

  • Květa Dostálová | 26. 6. 2004 12:23

    Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Pórek Rostlinný olej Šlehačka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Nafouklá jablíčková dobrota

Nafouklá jablíčková dobrota

Fitness Makovec

Fitness Makovec

Bagety z pekárny

Bagety z pekárny

Makové rohlíčky (Rakousko)

Makové rohlíčky (Rakousko)

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Francouzské brambory

Francouzské brambory

Hráškový prívarok (přívarek)

Hráškový prívarok (přívarek)

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

39
Porn Star Martini
Porn Star Martini
32
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
20
Jablečná buchta
Jablečná buchta
17
Jeřabina - sterilovaná
Jeřabina - sterilovaná
15
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Kuřecí soté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact