• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí soté
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí soté

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí soté
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • solamyl (bramborový škrob)
    • 200
      g pórek
    • 5
      stroužek česnek
    • šlehačka
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na proužky, obalíme v Solamylu. Dáme na pánev s olejem, opečeme za stálého míchání. Olej slijeme, přidáme na kolečka nakrájený pórek a na plátky nakrájený česnek. Vše opečeme, osolíme a před dohotovením zalijeme trochou šlehačky a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí soté s mrkvičkami

Kuřecí soté s mrkvičkami

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

Soté ze zeleného chřestu a cizrny

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • xx | 6. 10. 2016 14:54

    Von je jen zblblej pohlreichem.

  • Karel Pátý | 12. 11. 2012 17:01

    Víte vůbec, o čem mluvíte? Co by mělo být na bramborovém škrobu špatného?

  • Ján | 21. 1. 2012 15:48

    Kto Vám "poradil" Solamyl? Veď to je to najväčšie svinstvo, aké v kuchyni môže byť! Predsa my nie sme Čínania, národ, ktorý nepozná odpad v kuchyni. Spotrebujú všetko. V Európe sú známi, že nepochovávajú. Oni sú nesmrtelní? Takže teraz Vám už je jasné, čo je čínska kuchyňa?

  • Daniella O. | 14. 8. 2010 23:16

    Alzbetko, pripalovat se nic nezacne, protoze Vam pokazde male mnozstvi oleje v jidle zustane a uplne staci na oprazeni cesneku a porku, navic porek pusti stavu, takze ho muzete bez obav opeci a potom pridat po vysmazeni stavy cesnek, ale dejte pozor, at jenom zezlatne, jinak doda jidlu horkou chut.:)))) Recept je moc dobry.

  • Alžběta Mánková | 14. 8. 2010 22:14

    Můžete mi prosím poradit? Když sleju olej před přidáním pórku a česneku, nezačne se celá směs připalovat? Díky.

  • alice bukovská | 14. 8. 2010 21:45

    Zkoušela jsem a nemá chybu!!!! Děkuji za recept super!

  • Boris Martinák | 4. 9. 2004 10:28

    Před dokončením jemně posypat rozmarýnem a pokapat citronovou šťávou

  • Anonym | 19. 7. 2004 18:18

    Dala jsem i ořechy kešu a bylo to výborné

  • Karolína | 19. 7. 2004 14:10

    Je to výborné, jen místo šlehačky dávám smetanu.S mandlemi to musí být ještě lepší!

  • Květa Dostálová | 26. 6. 2004 12:23

    Přidala jsem ještě opražené mandle, myslím, že jsem tím soté zlepšila

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kuřecí maso Pórek Rostlinný olej Šlehačka Solamyl (bramborový škrob) Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Víno z bezinek

Víno z bezinek

Luxus řez

Luxus řez

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Vdolky paní Slávky

Vdolky paní Slávky

Rychlé kuře s bramborem

Rychlé kuře s bramborem

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Květákové placky (DUKAN)

Květákové placky (DUKAN)

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

66
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
55
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Překvapení po show s Farnou: Dua Lipa je zasnoubená!

Překvapení po show s Farnou: Dua Lipa je zasnoubená!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Kuřecí soté
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact