Na velké pánvi s troškou oleje dáme smažit zprudka nejprve pokrájenou cuketu (i se slupkou) a papriku. Po osmažení přidáme pokrájený pórek a žampiony a dále smažíme za občasného promíchání zprudka do té doby, než bude zelenina hotová na skus. Zprudka smažíme proto, aby se nám zelenina a žampiony nezačaly dusit a kořeníme a solíme až na úplný závěr, protože by vše pustilo šťávu a nastalo by totéž. Hotovou zeleninu dochutíme na závěr solí nebo sojovou omáčkou, případně také kořenící směsí jako maso a ještě krátce osmažíme.
2
Maso pokrájíme na nudličky nebo menší kostky, osolíme a okořeníme dle vlastní chuti. Klobásu pokrájíme na kolečka. Na pánvi s trochou oleje nejprve začneme smažit maso a po jeho zatažení přidáme k masu osmažit i kolečka klobásy. Smažíme dozlatova za občasného promíchání.
3
Když máme zeleninovou i masovou směs hotovou, obojí smícháme dohromady, dochutíme troškou sladké chilli omáčky (nemusí být) a podáváme.
4
Podáváme s čerstvým pečivem, tousty, topinkou, hranolkami, bramborem...