• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí směs s broskvemi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí směs s broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • arašídy
    • broskvový kompot
    • hladká mouka
    • koření
    • zakysaná smetana
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájená na malé kousky osmahnout na oleji, přidat arašídy a na kostičky nakrájené broskve, lehce zasypat moukou, zalít kysanou smetanou, zahustit nastrouhaným sýrem, osolit a okořenit (nejlépe chilli nebo jiné ostré koření dle chuti).
2
Nejlépe podávat s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patricie Pelcnerová | 1. 7. 2011 12:55

    Já raději sos dělám ze šťávy co zbyde po broskvích (v plechovce), kterou naleji k oleji na pánvi po osmažení masa, nechám projít varem a šťáva tak trochu zcukernatí, k tomu krokety uděláné v troubě a nikdo si nestěžoval :-) doporučuji

  • Lucie Bublová | 17. 10. 2006 15:59

    Já to dělám podobně, ale místo smetany tam dávám Šťávu k vepřovému masu(v kostkách). Udělá to vynikající slaný hustý tmavý sos. S ním je to vynikající. Skvělý recept.;)

  • Veronika | 23. 11. 2004 11:25

    My to kořeníme až po zasmažení....nějaké koření smažením hořkne...ale osolení předem určitě vadit nebude...a určitě se to nechává na pánvi prohřát. Zhoustne to a pak už jen podávat...

  • František Pazdera | 21. 11. 2004 22:53

    Předpokládám, že po vytvoření směsi s broskvemi, sýrem, smetanou atd. se pokrm ještě zapéká -nebo spíše prohřívá na pánvi? ?

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:17

    Marie, komentáře k receptům jsou moderované. Zobrazí se tedy v přehledu komentářů, u daného receptu až po schválení moderátorem. Je to uvedeno pod formulářem na přidávání komentářů.

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:02

    Můžete mi prosím napsat, jak tydy mám přidat komentář? chtěla jsem se něco zeptat a stále se mi to tam neobjevuje

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:01

    Ano arašídy mají být solené

  • HANKA | 15. 11. 2004 18:01

    Jaké arašídy,solené?Děkuji

  • Pepa | 15. 11. 2004 14:13

    Maso se prosím koření a solí až když je osmažené nebo se nejdřív okoření a potom smaží a nebo je to jedno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Broskvový kompot Hladká mouka Koření Kuřecí prsa Tvrdý sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly a tvarohem

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…

Zabalená vepřová panenka

Zabalená vepřová panenka

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

Nakládaný hermelín VI.

Nakládaný hermelín VI.

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Dobré špízy

Dobré špízy

Salát z pekingského zelí - zdravě a chutně

Salát z pekingského zelí - zdravě a…

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

187
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
116
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
111
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
110
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
104
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact