• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí směs s broskvemi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí směs s broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • arašídy
    • broskvový kompot
    • hladká mouka
    • koření
    • zakysaná smetana
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájená na malé kousky osmahnout na oleji, přidat arašídy a na kostičky nakrájené broskve, lehce zasypat moukou, zalít kysanou smetanou, zahustit nastrouhaným sýrem, osolit a okořenit (nejlépe chilli nebo jiné ostré koření dle chuti).
2
Nejlépe podávat s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patricie Pelcnerová | 1. 7. 2011 12:55

    Já raději sos dělám ze šťávy co zbyde po broskvích (v plechovce), kterou naleji k oleji na pánvi po osmažení masa, nechám projít varem a šťáva tak trochu zcukernatí, k tomu krokety uděláné v troubě a nikdo si nestěžoval :-) doporučuji

  • Lucie Bublová | 17. 10. 2006 15:59

    Já to dělám podobně, ale místo smetany tam dávám Šťávu k vepřovému masu(v kostkách). Udělá to vynikající slaný hustý tmavý sos. S ním je to vynikající. Skvělý recept.;)

  • Veronika | 23. 11. 2004 11:25

    My to kořeníme až po zasmažení....nějaké koření smažením hořkne...ale osolení předem určitě vadit nebude...a určitě se to nechává na pánvi prohřát. Zhoustne to a pak už jen podávat...

  • František Pazdera | 21. 11. 2004 22:53

    Předpokládám, že po vytvoření směsi s broskvemi, sýrem, smetanou atd. se pokrm ještě zapéká -nebo spíše prohřívá na pánvi? ?

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:17

    Marie, komentáře k receptům jsou moderované. Zobrazí se tedy v přehledu komentářů, u daného receptu až po schválení moderátorem. Je to uvedeno pod formulářem na přidávání komentářů.

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:02

    Můžete mi prosím napsat, jak tydy mám přidat komentář? chtěla jsem se něco zeptat a stále se mi to tam neobjevuje

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:01

    Ano arašídy mají být solené

  • HANKA | 15. 11. 2004 18:01

    Jaké arašídy,solené?Děkuji

  • Pepa | 15. 11. 2004 14:13

    Maso se prosím koření a solí až když je osmažené nebo se nejdřív okoření a potom smaží a nebo je to jedno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Broskvový kompot Hladká mouka Koření Kuřecí prsa Tvrdý sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Maková bábovka

Maková bábovka

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Pečené kuře s rýží

Pečené kuře s rýží

Rychlobublanina

Rychlobublanina

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
26
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
25
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým…
23
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact