• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí směs s broskvemi

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí směs s broskvemi
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí prsa
    • arašídy
    • broskvový kompot
    • hladká mouka
    • koření
    • zakysaná smetana
    • tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa nakrájená na malé kousky osmahnout na oleji, přidat arašídy a na kostičky nakrájené broskve, lehce zasypat moukou, zalít kysanou smetanou, zahustit nastrouhaným sýrem, osolit a okořenit (nejlépe chilli nebo jiné ostré koření dle chuti).
2
Nejlépe podávat s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou

Bruschetty s grilovanými broskvemi a…

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Patricie Pelcnerová | 1. 7. 2011 12:55

    Já raději sos dělám ze šťávy co zbyde po broskvích (v plechovce), kterou naleji k oleji na pánvi po osmažení masa, nechám projít varem a šťáva tak trochu zcukernatí, k tomu krokety uděláné v troubě a nikdo si nestěžoval :-) doporučuji

  • Lucie Bublová | 17. 10. 2006 15:59

    Já to dělám podobně, ale místo smetany tam dávám Šťávu k vepřovému masu(v kostkách). Udělá to vynikající slaný hustý tmavý sos. S ním je to vynikající. Skvělý recept.;)

  • Veronika | 23. 11. 2004 11:25

    My to kořeníme až po zasmažení....nějaké koření smažením hořkne...ale osolení předem určitě vadit nebude...a určitě se to nechává na pánvi prohřát. Zhoustne to a pak už jen podávat...

  • František Pazdera | 21. 11. 2004 22:53

    Předpokládám, že po vytvoření směsi s broskvemi, sýrem, smetanou atd. se pokrm ještě zapéká -nebo spíše prohřívá na pánvi? ?

  • Kuchařka on-line | 17. 11. 2004 19:17

    Marie, komentáře k receptům jsou moderované. Zobrazí se tedy v přehledu komentářů, u daného receptu až po schválení moderátorem. Je to uvedeno pod formulářem na přidávání komentářů.

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:02

    Můžete mi prosím napsat, jak tydy mám přidat komentář? chtěla jsem se něco zeptat a stále se mi to tam neobjevuje

  • Marie Reslerová | 17. 11. 2004 14:01

    Ano arašídy mají být solené

  • HANKA | 15. 11. 2004 18:01

    Jaké arašídy,solené?Děkuji

  • Pepa | 15. 11. 2004 14:13

    Maso se prosím koření a solí až když je osmažené nebo se nejdřív okoření a potom smaží a nebo je to jedno?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Arašídy Broskvový kompot Hladká mouka Koření Kuřecí prsa Tvrdý sýr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krevety na česnekovém másle

Krevety na česnekovém másle

Bretaňský fazolový salát

Bretaňský fazolový salát

Mrkvová pomazánka extra

Mrkvová pomazánka extra

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Tvarohovo-čokoládová bábovka

Fazole s kroupami a slaninou

Fazole s kroupami a slaninou

Quiche s tuňákem a cibulí

Quiche s tuňákem a cibulí

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Pikantní jogurtové filé

Pikantní jogurtové filé

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

91
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
71
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
66
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
62
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
40
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

FOTO: Kateřina Elhotová a 30 dalších nejhezčích (ex)basketbalistek na světě

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí směs s broskvemi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact