Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a osolíme. Na rozpáleném oleji osmažíme, přidáme kari koření a necháme zpěnit. Přidáme smetanu, kapii, pórek a necháme krátce jemně provařit. Dochutíme dle chuti. Podáváme s rýží.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iva
|17. 7. 2011 17:02
Dobrůtka ;-)
Kamila Tatíčková
|21. 1. 2010 14:25
Jsem na pikantnější chutě, tak jsem přidala trochu bílého pepře a sojovou omáčku a super. Dávám za 1.
Filip Tomáš
|28. 2. 2009 14:08
Možná bych tam dal o trochu méně smetany. Musel jsem jí vyvařit, ale jinak velmi chutné a všem doporučuji.
Mrtafa
|14. 6. 2006 10:59
Ještě bych poradila koupit koření "Americké brambory" a pak opravdu nemají chybu. Přeji dobrou chuť.
Ďi
|29. 7. 2005 11:03
Airan, nesmažte je, zkuste je pouze upéci, třeba si rodina zvykne. Teď, když jsou nové brambory, jsou nejlepší. Já je pouze dobře vydrbu i se slupkami nakrájím na půměsíčky, propláchnu ze škrobu a osuším. Pak je rozložím na suchý plech (nebo plech vyložený pečícím papírem) a šup s nimi do rozpálené trouby. Když se opečou zespodu, obrátím je. Nakonec se trochu nafouknou a jsou zlatavé. Staré brambory je lepší vařit, aby se z nich vyplavilo to, co už není zdravé, ale ty nové si takhle ušetří vitamíny. A klidně je můžete mít třeba každý den. Ozvěte se, jak jste uspěla.
Airan Novakova
|12. 6. 2005 12:51
Mam podobny recept bez kapie, je u nas oblibeny. Bohuzel nejradej s ameriskymi brambory (smazene)