Dobrůtka ;-)
Jsem na pikantnější chutě, tak jsem přidala trochu bílého pepře a sojovou omáčku a super. Dávám za 1.
Možná bych tam dal o trochu méně smetany. Musel jsem jí vyvařit, ale jinak velmi chutné a všem doporučuji.
Ještě bych poradila koupit koření "Americké brambory" a pak opravdu nemají chybu. Přeji dobrou chuť.
Airan, nesmažte je, zkuste je pouze upéci, třeba si rodina zvykne. Teď, když jsou nové brambory, jsou nejlepší. Já je pouze dobře vydrbu i se slupkami nakrájím na půměsíčky, propláchnu ze škrobu a osuším. Pak je rozložím na suchý plech (nebo plech vyložený pečícím papírem) a šup s nimi do rozpálené trouby. Když se opečou zespodu, obrátím je. Nakonec se trochu nafouknou a jsou zlatavé. Staré brambory je lepší vařit, aby se z nich vyplavilo to, co už není zdravé, ale ty nové si takhle ušetří vitamíny. A klidně je můžete mít třeba každý den. Ozvěte se, jak jste uspěla.
Mam podobny recept bez kapie, je u nas oblibeny. Bohuzel nejradej s ameriskymi brambory (smazene)