plechovka
zelenina
Od Mexika (hrášek, kukuřice, paprika)
2
ks
majonéza
Postup přípravy receptu
1
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky zároveň s nakrájeným pórkem (nemusí být celý, dle chuti). Maso osolíme a opepříme, zároveň pokapeme asi 5 lžicemi maggi. Dáme do rozpáleného oleje na pánvičku a začneme dusit, místy pokličku odkryjeme. Budeme dusit tak dlouho, dokud maso nezměkne.
2
Mezitím všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky a vložíme do větší nádoby (misky), nakonec dáme i plechovku se zeleninou i se štávou. Až je maso měkké,p řidáme k zelenině. I se štávou z pánve. A přidáme mističky s majonézou. Dle chuti dokořeníme solí a pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kamil Krybus
|24. 4. 2008 19:42
Františko, když to napíšeš takto, máš pravdu. Snad nekupuješ levné omáčky? Já mám tyto suroviny zn. Kikkoman.
Frantiska :)
|24. 4. 2008 19:26
No nevim jeslti levna sojovka nebo nekvalitni rybi / ustircova omacka je lepsi nez maggi :))
Kamil Krybus
|23. 4. 2008 19:48
Proboha, zase 5 lžic maggi. Ten chemickej hnus je prokletí české kuchyně. Přece se dá použít rybí omáčka nebo ústřicová omáčka nebo marináda na kuře a pod. Pěkná zeleninová kompozice a prásk! MAGGI.