Na oleji zlehka osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na širší nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou štávou a asi 10 minut dusíme. Přidáme na nudličky nakrájený celer, zalijeme vše vínem, ochutíme špetkou strouhané citronové kůry a dusíme doměkka. Po vychlazení přidáme majonézu, jogurt a zlehka zamícháme. Nakonec přidáme půlky hroznů zbavené zrníček.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Milan Daniel
|2. 5. 2010 07:41
Tak tenhle salát je opravdu kulinářská bomba. Zapomněl jsem popřát své ženě k svátku, ale tímhle salátkem a dobrým bílým vínem jsem si to dokonale vyžehlil. A protože to je ideální kombinace pro neotřelý dárek (v krásné keramické misce), určitě jsem ho nedělal naposledy!
Simča Sládková
|12. 4. 2009 00:44
Dělám ráda tento salát, je to výborná večeře. Většinou na něho ale používám zbylé kuřecí maso (když peču kuře, každý si dá porci a to co zbyde, oberu do salátu). Simča