Prsíčka na kostičky, cibulku na jemné půlkroužky i s pevnou nazelenalou částí, celer na malinké kostičky, uzený sýr, kapie rozkrájet na kousky velké asi jako kousky kuřete, spojíme směsí majolky a Zálesáka, množství maziva podle očekávané konsistence salátu, dochutíme dvěma vrchovatými lžičkami kremžské hořčice, dosolíme, event. trochu bílého pepře.
2
Římský salát rozebereme na jednotlivé listy, křehké a jemné využijeme - plníme je prochlazeným salátem. Vynikající večeře - dobrou chuť!
3
<BR>Tento kuřecí salát je výborný i jako předkrm s proužky vychlazené kompotované broskve a s v toasteru opečenými krajíčky toastového chleba pomazanými zlehka rostlinným máslem Rama.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Halka Tytykalová
|26. 2. 2006 19:53
Bol,výborný, hoci je pravda, že zeler som vynechala, lebo ho naša rodina nemusí. Pridala som uhorky a čosi šampiňónov - lebo bolo treba urobiť poriadok v chladničke :)
Karolina Bubilkova
|19. 3. 2005 13:36
Vyborna lehka vecere,ja si pridavam jeste francouskou zalivku,mnamka.