• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí s vepřovým pečené na žampionech
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí s vepřovým pečené na žampionech

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 35
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí s vepřovým pečené na žampionech
Kuřecí s vepřovým pečené na žampionech
Kuřecí s vepřovým pečené na žampionech
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g vepřová plec
    • 700
      g kuřecí maso díly- paličky, stehýnka...
    • sůl
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 10
      ks čerstvé žampiony cca 8 -
    • máslo - kousek

Postup přípravy receptu

1
Na dno pekáčku dáme pokrájenou cibuli na kostičky a česnek na plátky. Maso očistíme, pokrájíme na větší kusy, nasolíme a dáme do pekáčku. Přidáme překrojené žampiony, kousek másla, podlijeme 1 decilitrem vody, zaklopíme a dáme péct do předehřáté trouby na 35 minut. Pak odklopíme a dopečeme dozlatova a doměkka za občasného podlití.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo bramborem. Na každý talíř dáme kousek kuřecího a kousek vepřového masa a přelijeme výpekem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí (králičí) maso pečené na žampionech

Kuřecí (králičí) maso pečené na…

Kuřecí s vepřovým a žampionky

Kuřecí s vepřovým a žampionky

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hana Polívková | 18. 3. 2016 13:21

    Nemám nic, co by se dalo vytknout. Bylo to výborné a obojí maso bylo měkké a šťavnaté. Děkuji za dobrý nápad na skvělé jídlo.

  • Klára S. | 1. 3. 2014 12:38

    Výborný oběd, celá rodina včetně mně si pochutnala a každý měl to, co má rád.

  • Veronika | 2. 9. 2013 12:34

    Bylo to božské a protože jsme byli včera na houbách, žampióny jsem nedávala, hříbky je plnohodnotně nahradily. Zařazuji do kuchařky k našim oblíbeným :-) .

  • Květka | 14. 12. 2012 13:27

    Chuťově je to naprosto super!!! My knedlíky jíme ale já je neumím, tak jsem si ho koupila :-D :-D

  • Saša Prokopová | 8. 9. 2012 17:58

    Jednoduché a moc dobré maso, jak vepřové tak i kuřecí a dělala jsem k němu rýži, protože knedlíky nejíme. Vřele doporučuji, byla to velká dobrota. :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Pokrmy Z hub Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Česnek Cibule Kuřecí maso Máslo Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Znojemská čočka

Znojemská čočka

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Kotletky na třešních a bezinkovém sirupu

Kotletky na třešních a bezinkovém…

Pštrosí maso s rozmarýnem

Pštrosí maso s rozmarýnem

Litá buchta

Litá buchta

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou

Jednohubky / chlebíčky s červenou…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

338
Máslové řízky
Máslové řízky
319
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
201
Dýňová tortila
Dýňová tortila
52
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Vdova po Bartoškovi (†78) Andrea: Poprvé bez Jirky na premiéře! Kdo jí dělal doprovod?

Vdova po Bartoškovi (†78) Andrea: Poprvé bez Jirky na premiéře! Kdo jí dělal doprovod?

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Nový díl Eroskopu: Hrátky s kovbojem! Koho čeká sexuální rodeo?

Další doporučené recepty:

Kuřecí s jarní cibulkou
Kuřecí s jarní cibulkou
Kuřecí s překvapením - grilované
Kuřecí s překvapením - grilované
Kuřecí s vepřovým a žampionky
Kuřecí s vepřovým a žampionky
Kuřecí salát
Kuřecí salát
Kuřecí salát III.
Kuřecí salát III.
Kuřecí salát s hořčicovým dresinkem
Kuřecí salát s hořčicovým dresinkem
  • Recepty.cz
  • Kuřecí s vepřovým pečené na žampionech
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact