plátek
anglická slanina
nebo kroměřížská,...-dle chuti
12
ks
sušené švestky
,meruňky,jablka... -dle chuti
pepř mletý
sůl
špejle s hrotem
nebo grilovací jehlice
Postup přípravy receptu
1
Každé kuřecí prso rozdělíme na tři díly. Do každého dílu uděláme nožem kapsu, do které vsuneme sušené ovoce. Kuře opepříme, jemně osolíme a obalíme plátkem slaniny.Takto připravené kousky masa napíchneme na předem namočenou špejli a grilujeme ze všem stran.
2
Podáváme s pečivem, zeleninou nebo bramborovou přílohou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pája
|24. 2. 2016 13:43
Tohle jsem určitě nedělala naposledy :-P díky
Katka Javorková
|5. 6. 2015 10:16
Nejsem majitelkou grilu a tak jsem špejle včera prostě jen šoupla na 200 do trouby a bylo to naprosto exkluzivní. Dííííííííííííííííííííííííííííky
Sosanda
|28. 7. 2014 18:33
My ovoce namáčíme na noc do pálenky, kterou pak vypijeme jinak děláme stejně a je to bomba 8-) :-) :-) :-) :-) :-)
Petra Holá
|31. 8. 2013 09:36
Pochutnali jsme si a dělala jsem je jen v troubě.Můžu doporučit,je to dobrota.
komár
|22. 6. 2013 21:23
to udělám 8-)
pampeliška
|23. 4. 2013 18:32
tohle masíčko chutná všem, nikdy nezklame a pro dospěláky namáčím ovoce před plněním ještě na nějakou dobu do pálenky, výborné
Katka
|28. 6. 2012 20:19
K receptu se velmi ráda v nejbližší době vrátím a všem doporučuji zkusit tuhle dobrůtku <3
MartinaH.
|12. 2. 2012 19:18
Toto nema chybu, doporucuju!
Táňka
|26. 7. 2011 15:05
Vynikající! Do některých jsem ani sušené ovoce nedávala a na jehlici jsem je střídala, pak to bylo to pravé překvápko. Chutnaly exkluzivně a křupavá slaninka chuť ještě podtrhla. Doporučuji smíchat jogurt s česnekem a podávat společně ;-) :-P .
Dobrman
|19. 6. 2011 19:03
účastníci grilovačky se o jehlice málem rvali :-D ,zkuste to taky je to hustě vymazlený 8-)