• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 15
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Maso
    • 500
      g kuřecí maso
    • 300
      g sýr niva
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      ks pórek větší
    • máslo
  • Příloha
    • těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve nakrájíme maso na kostičky, nastrouháme nivu (může být i více, záleží na chuti) a nakrájíme pórek na kolečka. Poté maso orestujeme na másle. Když je maso skoro hotové, přidáme všechen pórek a necháme ho změknout, přidáme nivu, kterou necháme rozpustit a přidáme smetanu. Chvilku povaříme a můžeme podávat. Směs se může zahustit záklechtkou.
2
Podáváme s vařenými těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím,…

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela | 23. 3. 2017 09:04

    Žádnou záklechtku tam nedávám. Zato tam přidám zkraje hrst žampiónů nakrájených na plátky. Dělají to tak v jedné dobré hospodě nedaleko Havl. Brodu a je to vynikající. Podávají to s bramboráčky a bohatou oblohou. Doma to dělám také tak, někdy s hranolky či opečenými brambory.

  • Václav Ř. | 27. 11. 2016 14:13

    Opravdu vcelku jednoduchý recept a přitom delikátní výsledek. A bez dalšího přidávání soli ! Hodnotím za 1 s hvězdičkou :-) <3

  • Vojta R. | 1. 9. 2016 13:33

    Díky. Zvládl jsem to i já :-)

  • Monika V. | 30. 11. 2013 13:18

    Oběd se vydařil, ikdyž jsem maso místo na másle dělala na olivovém oleji =-O , dopadl skvěle :-))

  • Karel | 20. 11. 2013 13:05

    "vařenýma těstovinami" ??? opravdu? =-O

  • luďka kystova | 4. 11. 2012 12:39

    super hnůj co to je fuj jak vam to muze cutnat

  • Kristýna chocholatá | 4. 11. 2012 12:38

    výborné nemá chybu i když jsme použili mléko místo smetany ;-) ;-) ;-)

  • Lubomir Gust | 25. 7. 2009 17:42

    Taky jsme zrovna dojedli?opravdu vyborne jidlo-kdo miluje nivu nemuze byt nespokojen.Vsem vrele doporucuji.

  • Marie Kyrianová | 14. 12. 2008 11:32

    Právě jsme dojedli a nemá to chybu.Děti jsou nacpaný a pravili,že musíme vařit častěji. Opravdu dobré a rychlé na přípravu. Dávám za 1

  • František Brusák | 15. 6. 2008 20:48

    S tím pórkem paní Ladislavo máte pravdu.Já tam dávám kupovanou zeleninu na čínu,obsahuje mimo pórku i bambusové výhonky čož nemá chybu.Výborné!!

  • ladislava staffenová | 12. 6. 2008 20:21

    Tohle dělám,je to výborné,jen používám normální smetanu - ale to je na chuti každého.(a jen můj názor - pórky kupuju co nejtenčí,připadají mi chutnější,ale to je můj názor) Každopádně velmi dobré!Laďka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Máslo Pórek Smetana ke šlehání Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchá domácí paštika

Jednoduchá domácí paštika

Česnečka z uzených kostí

Česnečka z uzených kostí

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Čokoládové muffiny k nakousnutí

Masíčko v hermelínu-minutka

Masíčko v hermelínu-minutka

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Masová minutka s řapíkatým celerem

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

30
Klasické lečo
Klasické lečo
29
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
27
Caprese z červené řepy
Caprese z červené řepy
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Pohankové zeleninové placky
Pohankové zeleninové…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

Alena Sehnalová (76), Růžena z Hoří, má panenko přiznává: Milovala jsem Formana!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact