Žádnou záklechtku tam nedávám. Zato tam přidám zkraje hrst žampiónů nakrájených na plátky. Dělají to tak v jedné dobré hospodě nedaleko Havl. Brodu a je to vynikající. Podávají to s bramboráčky a bohatou oblohou. Doma to dělám také tak, někdy s hranolky či opečenými brambory.
Opravdu vcelku jednoduchý recept a přitom delikátní výsledek. A bez dalšího přidávání soli ! Hodnotím za 1 s hvězdičkou :-) <3
Díky. Zvládl jsem to i já :-)
Oběd se vydařil, ikdyž jsem maso místo na másle dělala na olivovém oleji =-O , dopadl skvěle :-))
"vařenýma těstovinami" ??? opravdu? =-O
super hnůj co to je fuj jak vam to muze cutnat
výborné nemá chybu i když jsme použili mléko místo smetany ;-) ;-) ;-)
Taky jsme zrovna dojedli?opravdu vyborne jidlo-kdo miluje nivu nemuze byt nespokojen.Vsem vrele doporucuji.
Právě jsme dojedli a nemá to chybu.Děti jsou nacpaný a pravili,že musíme vařit častěji. Opravdu dobré a rychlé na přípravu. Dávám za 1
S tím pórkem paní Ladislavo máte pravdu.Já tam dávám kupovanou zeleninu na čínu,obsahuje mimo pórku i bambusové výhonky čož nemá chybu.Výborné!!
Tohle dělám,je to výborné,jen používám normální smetanu - ale to je na chuti každého.(a jen můj názor - pórky kupuju co nejtenčí,připadají mi chutnější,ale to je můj názor) Každopádně velmi dobré!Laďka