• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 15
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
  • Maso
    • 500
      g kuřecí maso
    • 300
      g sýr niva
    • 500
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      ks pórek větší
    • máslo
  • Příloha
    • těstoviny

Postup přípravy receptu

1
Nejprve nakrájíme maso na kostičky, nastrouháme nivu (může být i více, záleží na chuti) a nakrájíme pórek na kolečka. Poté maso orestujeme na másle. Když je maso skoro hotové, přidáme všechen pórek a necháme ho změknout, přidáme nivu, kterou necháme rozpustit a přidáme smetanu. Chvilku povaříme a můžeme podávat. Směs se může zahustit záklechtkou.
2
Podáváme s vařenými těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím, nivou a smetanou

Luxusní špenátové gnocchi s kuřecím,…

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

Kuřecí medailonky na kari s pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela | 23. 3. 2017 09:04

    Žádnou záklechtku tam nedávám. Zato tam přidám zkraje hrst žampiónů nakrájených na plátky. Dělají to tak v jedné dobré hospodě nedaleko Havl. Brodu a je to vynikající. Podávají to s bramboráčky a bohatou oblohou. Doma to dělám také tak, někdy s hranolky či opečenými brambory.

  • Václav Ř. | 27. 11. 2016 14:13

    Opravdu vcelku jednoduchý recept a přitom delikátní výsledek. A bez dalšího přidávání soli ! Hodnotím za 1 s hvězdičkou :-) <3

  • Vojta R. | 1. 9. 2016 13:33

    Díky. Zvládl jsem to i já :-)

  • Monika V. | 30. 11. 2013 13:18

    Oběd se vydařil, ikdyž jsem maso místo na másle dělala na olivovém oleji =-O , dopadl skvěle :-))

  • Karel | 20. 11. 2013 13:05

    "vařenýma těstovinami" ??? opravdu? =-O

  • luďka kystova | 4. 11. 2012 12:39

    super hnůj co to je fuj jak vam to muze cutnat

  • Kristýna chocholatá | 4. 11. 2012 12:38

    výborné nemá chybu i když jsme použili mléko místo smetany ;-) ;-) ;-)

  • Lubomir Gust | 25. 7. 2009 17:42

    Taky jsme zrovna dojedli?opravdu vyborne jidlo-kdo miluje nivu nemuze byt nespokojen.Vsem vrele doporucuji.

  • Marie Kyrianová | 14. 12. 2008 11:32

    Právě jsme dojedli a nemá to chybu.Děti jsou nacpaný a pravili,že musíme vařit častěji. Opravdu dobré a rychlé na přípravu. Dávám za 1

  • František Brusák | 15. 6. 2008 20:48

    S tím pórkem paní Ladislavo máte pravdu.Já tam dávám kupovanou zeleninu na čínu,obsahuje mimo pórku i bambusové výhonky čož nemá chybu.Výborné!!

  • ladislava staffenová | 12. 6. 2008 20:21

    Tohle dělám,je to výborné,jen používám normální smetanu - ale to je na chuti každého.(a jen můj názor - pórky kupuju co nejtenčí,připadají mi chutnější,ale to je můj názor) Každopádně velmi dobré!Laďka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Máslo Pórek Smetana ke šlehání Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Paprikovo-tvarohová pomazánka

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)

Pórková polévka s mrkví

Pórková polévka s mrkví

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Křenové závitky v rosolu (aspiku)

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Zdravý brownies dort

Zdravý brownies dort

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

84
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
66
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
58
Smažená rýže Nasi Goreng
Smažená rýže Nasi Goreng
53
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: &#039;Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...&#039;

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí s nivou, pórkem a smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact