Děkuji za recept, nechala jsem se inspirovat a úspěch u rodiny byl zaručen 8-)
je to mnamka mnam :-D 8-)
beba: to je 5 kostek čínských nudlí.Prodávají se ve větším balení,teď netuším,kolik je tam ks těch nudlí.
Tie nudle - 5 ks, to je 5 balíčkov ?
Marsí: jo, taky si z toho dělám dva řízky :-)
Tak já to maso také nenaklepávám paličkou,ale jemně rukou..celkem mě rozesmála představa zbitého kuř.řízku..:o))))
Andrejka " nebijem to kura"....:o)))..kuřecí maso např. vůbec nenaklepávám...a to protože jsem "škrťa", tak kuřecí prsa podélně rozkrájím a mám z jednoho dva řízky....:o))
Keby ste tie rezne nenaklepali (a celkove ziadne mäso), bolo by stavnatejsie. Tie zvyky nasich babiciek, ked sa jedli len staré sliepky, ktoré uz prestali znásat vajcia, uz sú dávno za nami. Kura nemá viacej nez 5-7 týzdnov a tak ho netreba "bit" aby zmäklo...
Marsí,tak těch variant bude asi milion..:o) Já taky občas nějak okořením masíčko,pokrájím zbytky salámů,párky,vše na chvilku naložím i s cibul a pak osmažím s mraž.zeleninou,kterou zrovna doma najdu a vmíchám do nudlí....Pohoda,rychlovka a pokaždé trošku jiné..:o))
Janko, tak tohle dělám doma každou chvilku podobně..akorát to masíčko jemně obalím ve škrobu místo v mouce a zeleninu dávám hotovou " Čínská směs". Je to rychlé a chlapi se můžou umlaskat.