Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Max
|10. 9. 2011 02:48
vykoštění předvádí např. Radek Kašpárek na Barrandově, viz http://www.barrandov.tv/63531-kureci-rolada-s-masovou-smesi, ale spíše bych doporučil francouzského kuchařského génia Pepina, třetí kuře jsem podle jeho postupu vykostil za čtyři minuty, viz http://www.youtube.com/watch?v=kAekQ5fzfGM
Tak jsem podnikla první pokus o vykostění kuřete... Na videu v PC to vypadalo o mnoho lehčeji a výsledný produkt pěkněji... Ale jakž takž se povedlo, roládku jsem naplnila (místo sardelky, kterou můj muž nemusí, jsem potřela hořčicí a do náplně přidala i plátek sýra) a chutnala perfektně... A to vykosťování musím trénovat....