Obalené řízky v mouce zvolna opečeme. Řízky vyjmeme a do tuku přidáme slaninu. Rozškvaříme, přidáme cibuli na kolečka a zpěníme ji. Přidáme česnek, mletou papriku, pak papriky na nudličky, rajčata na kolečka a jemně nasekané feferonky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr
|23. 3. 2006 15:18
Bylo to fakt mňam. :-) Doporučuji.
Zuzana
|13. 7. 2005 04:40
Nedala jsem tam, cesnek a feferonky, ale myslim, ze to az tak nevadilo. Cibule a paliva paprika tomu dodaly pravou madarskou chut. Ale par pripominek mam. Tim, ze se rizky vyndaji z oleje a nechaji se mimo zatimco se zeleninova smes dusi, nejen ze rizky vychladnou (i kdyz jsem je prikryla), ale i osmazena mouka nasakne vodou a po case prestane byt krupava. mozna bych recept pozmenila, nejdriv podusila jsem a pak teprve smazila rizky. Jinak pred obalenim moukou bych take rizky posolila a popeprila, byly trochu bez chute. Ale jinak dobry napad! Zkusim znovu.
Airan Novakova
|12. 6. 2005 12:34
Lucie, podle vaseho jmena soudim ze jde o madarsky recept a ja se priznam, ze jeste jsem nejedla zadne madarske jidlo, ktere mi nechutnalo:-)) Verim, ze i toto me nezklame!