Vyborné !!! Nemela jsem grilovaci koreni, dala jsem Podravku. Sklidila jsem uspech, pro moje malé deti byla trosku moc vyrazna chut syru, ale nevadi, brzy zopakuji pro nas dospelé :)
Výborné je použít i zbytek číny. Dělám si k tomu hromadu salátu a dresink ze zakysané smetany a česneku.
Jedli jsme na návštěvě,těsto bylo nad řízkem zmáčknuté do ranečku,nic nevyteklo a chutnalo výborně.
Podobný recept je zde pod názvem Kuřecí prsíčka Nenasyta. Tam se maso před vložením na těsto opeče (nesmí se položit na těsto horké) a použijí se žampiony a sýr. Vyzkouším i variantu s česnekem.
Jsem ráda, že chutnalo,normálně máme radši drůbeží maso ale pokud dělám tyto řízky nakládám si vepřové, které kořením trochu víc a manželovi přidávám na plátek vepřového, plátek jater.
Bylo to moc dobré, Jano. Dali jsme si k tomu merunňkový kompot a chlapi se olizovali. Dávám 1!
Také dělávám,je to chutné
Marie, pokud použijete kuřecí maso a necháte asi hodinu odležet, dobře řízek zabalíte aby nic nevytékalo maso bude měkké.U vepřového masa je opravdu lepší nechat ty dva dny, jak je uvedeno v receptu. Peču na 200°C asi 45 minut ale to záleží na tom jakou máte troubu.
¨Dobrý den, mám dotaz : bude maso propečené ? Nebude napůl syrové ? Jaké s tím máte zkušenosti ?
Ještě pro upřesnění dodám,že listové těsto by po vyválení nemělo být příliš silné ale samozřejmě ani tenké.Silné není moc dobré a z tenkého by zase mohla vytékat šťáva.
Víkend byl u nás ve Slezsku opravdu dušičkový,tak jsem si dělala zásobu listového těsta do mrazničky.Jak vidím tento recept,tak zmrzlé listové budu rychle vytahovat.
Velice zajímavý způsob požití listového těsta. A ten česnek je také něco nového. Zkusím o víkendu. Děkuji!