Jogurty, vejce a koření rozšleháme. Řízky mírně naklepeme, nesolíme a naložíme do připravené směsi. Necháme naložené nejlépe přes noc. Obalujeme pouze ve strouhance a smažíme na oleji.
2
Řízky jsou velice jemné a šťavnaté.Řízky můžeme i plnit balkánským sýrem, nivou atd. Řízek naplníme balkánským sýrem, spojíme párátkem a naložíme do připravené směsi. Druhý den obalíme opět ve strouhance a smažíme na oleji.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jana
|7. 7. 2011 10:50
Dělala jsem je s česnekem jako paní Egermayerová, použila jsem grilovací koření a ještě lžičku solamylu a kamarádi hodnotili VELMI kladně a brali si recept, takže určitě můžu jogurtovou marinádu doporučit.
Sona Egermayerova
|7. 2. 2007 21:00
Já dávám 1 velký jogurt,1 vejce,2stroužky česneku,koření jakékoliv,maso vůbec neklepu,moc dobrý