Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a naložíme do marinády. Tu si pripravíme smícháním jogurtu, olivového oleje, koření a trošky soli. Necháme odležet nejlépe do druhého dne (nejméně 2 hodiny).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Míša
|12. 5. 2015 12:28
Co se stane když obalím místo strouhanky do lupínků a upeču v troubě ?
:-))
mirek
|1. 3. 2015 16:07
me to nejak nevychazi, v receptu je napsano 1 jogurt a dve lzice oleje, a na fotce jsou rizky plavajici v misce. Ale kdyz vemu dle receptu rizky a dam je do misky s jednim jogurtem, tak mi tam plave maximalne tak jeden a to jeste stezi....kde je chyba??
cheap bailey button ugg boots
|22. 9. 2013 19:49
Hi, just wanted to tell you, I enjoyed this blog post. It was practical. Keep on posting!
cheap bailey button ugg boots http://www.sentiment-productions.co.uk
1*,lze použít jak kuřecí,tak krůtí,vepřové i králičí maso-vyzkoušeno:-))
Petra H.
|23. 4. 2010 15:08
Já si myslím že ten olej tam být nemusí, stačí jogurt ... Také už delší dobu řízky nedělám v trojobalu. Jogurt tam nejde cítit, ale je to šťavnaté, křehké a moc moc dobré.
Anonym
|7. 12. 2007 10:57
je to naložené,tak se necham překvapit.
Boženka
|6. 10. 2007 14:25
Mohu doporučit. Dneska jsem je dělala. Jsou skvělé, křupavé-prostě dobrota.Dávám 1.
Gábina Houšková
|15. 10. 2006 21:54
výborné, dnes jsme dělala k obědu. Do marinády jsem přidala ještě trochu sojovky a pekla na pánvi(bez obalování ve strouhance). Ke konci jsem přilila zbytek marinády a byla z toho výborná šťávička.1* Super
Šárka Tkáčová
|7. 6. 2006 09:42
Výborné,hodnotím za 1.Nakládala jsem řízečky v pátek a smažila v sobotu a v neděli.K tomu spoustu zeleniny a brambory, rodina byla unešena.Jelikož nám králikárna praská ve švech příště zkusím z králíčího masíčka.Díky za recept.
Pavlína Svitáková
|17. 1. 2006 09:39
Toto je perfektní.Řízky jsou šťavnaté .Dala jsem jogurt,1 vejce a koření dle chuti.Bez oleje.V trojobalu kuřecí řízky už nedělám.1**
Airan Novakova
|11. 6. 2005 10:48
Bezva, do strouhanky jeste pridavam strouhany eidam.
Scarlet Coral
|28. 4. 2005 18:40
Já jsem to dneska /prozatím/ dělala z filé a můžu říct, že to byla mňamkaaaa.
Lin
|27. 4. 2005 14:40
Jo, tohle je ňamka, ale já to obaluju místo ve strouhance v rozdrcených cornflakes a zapékám v troubě na másle. Zkuste to, mňam mňam )
Anonym
|26. 4. 2005 22:09
Takto upravené řízečky znám, nemají chybu.Já míchám strouhanku se sezamem, je to moc velká dobrota. Dělala jsem je i z vepřové kýty, ale kuřecí maso je daleko nejlepší.