• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízky v hermelínu
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí řízky v hermelínu

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí řízky v hermelínu
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 5
      lžíce hnědý rum
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      ks jablka velké
    • 10
      ks trvanlivý salám koleček
    • 1
      ks hermelín
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Řízky mírně naklepeme, osolíme a okořeníme. Vložíme do olejem velmi slabě vytřeného pekáčku, na každý řízek položíme asi 3 kolečka salámu, 2 plátky jablka. Posypeme nahrubo strouhaným sýrem Hermelín a zalijeme šlehačkou, ve které jsme rozmíchali rum a sójovou omáčku. Pečeme velmi zvolna v troubě. Podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažený tvarůžek v hermelínu

Smažený tvarůžek v hermelínu

Masíčko v hermelínu-minutka

Masíčko v hermelínu-minutka

Kuřecí řízky (nejen) se slaninou - zapečené

Kuřecí řízky (nejen) se slaninou -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová | 6. 2. 2009 16:22

    Jani, přílohu si asi každý volí podle své chutě. Upřímně: já bych to k salátu nedávala, ale třeba ti někdo napíše, že to tak vždycky baští :-), já si ale myslím, že ty vlastní řízky jsou natolik chuťově výrazně, že stačí jen brambory. Ale to je jen můj názor

  • Jana Mazurová | 6. 2. 2009 15:39

    Recept zní slibně, asi ho vyzkouším :o) Hodí se i k bramborovému salátu??

  • Veronika R | 2. 12. 2007 00:24

    Jako jídlo zní šíleně, ale nedalo mi to ho nezkusit a opravdu světe div se, ono to je dobrééé:))). Jídlo má přijemnou, obyčejnou (tím chci říci dobrou) chuť.

  • Milan ,,Labužník" | 4. 11. 2006 13:00

    díky za zajímaví recept bylo to moc dobré,ale dal bych tam víc hermelínu

  • Lubor Hájek | 18. 4. 2006 19:11

    Špica!

  • Petra Jirsová | 12. 3. 2006 22:53

    Je to vážně moc dobrý.Já jsem ještě pod to dala na kolečka nakrájené brambory a po zapečení měly výbornou chuť.

  • Emila | 11. 3. 2006 19:23

    Také nám chutnalo

  • Pavlína Votkeová | 11. 3. 2006 17:14

    Podle mě dost dobré. Jenom se to nesmí přehnat s tím jablkem.Pak to utluče ostatní chutě. Dávám za 1.

  • Verulinka | 19. 10. 2005 21:12

    Přiznám se, že tento recept asi mezi oblíbené nezařadím. Účel ale splnil, manžel byl rád, že má teplou večeři a já jsem ráda, že se nebojím experimentovat. Ale nějak mi ty chutě nešly dohromady. Je to jasné, jeden recept se nikdy nemůže zavděčit všem. Příště budu určitě zase chválit :o)

  • kluci z koleje | 17. 10. 2005 18:18

    Děkujeme za recept, bašta

  • Klhůfkovi | 16. 10. 2005 13:12

    Velice chválíme, je to jedna z nejlepších a hlavně oreginálních věcí které jsme v poslední době jedli.

  • Stanislava Novotná | 8. 10. 2005 19:51

    Jednička

  • Dostálová | 28. 8. 2005 10:58

    Dneska dělám k obědu, tak uvidím jaké to bude a podám zprávu

  • Fleur | 28. 8. 2005 00:06

    Moc se mi povedlo a bylo i přes moji počáteční nedůvěru ke kombinaci surovin moc dobré. Prostě paní Vencová dává fajn recepty

  • Anonym | 27. 8. 2005 11:06

    Výborné, nezvyklé kombinace surovin

  • Zuzana Sládková | 26. 8. 2005 16:05

    Vynikající, mohu vřele doporučit. I mlsný jazýček mého tříletého syna si spokojeně pomlaskával :-) Zuzka

  • Fleur | 21. 6. 2005 21:44

    Divná kombinace, šílená, nemám k tomu odvahu, asi jako A. nevím zda experimentovat. Ale když skoro všichni chválíte, tak se do toho asi pustím

  • Alis | 8. 6. 2005 21:59

    A. experimentuj a pořád do něčeho nevrtej. Každému samozřejmě nechutná vše stejně, jak se říká někdo má rád holky a někdo vdolky, tak to je, ale nemusíš ve svých komentářích pořád pochybovat a otírat se o lidi, kteří sem posílají recepty, které řadě lidí chutnají!!!

  • A. | 7. 6. 2005 22:21

    Také se mi to zdá divné, někdo to chválí, někdo ne, tak nevím co s tím. Asi budu muset experimentovat. To jsou ale kombinace, kam na to chodíte? Nevím jestli si rači nemám dát buřta s cibulí a nevařit.

  • Petra H | 7. 5. 2005 15:00

    Jídlo je moc dobré. Udělala jsem ho dnes poprvé a už se těším, až ho udělám znova. Velmi chutné, jednoduché a není na tom co zkazit. Doporučuji všem!!!!

  • Luba | 5. 4. 2005 16:42

    Moc nám chutnalo

  • Anonym | 2. 4. 2005 16:55

    Vynikající

  • Růžena Holbová | 31. 3. 2005 15:17

    Recept jsem vyzkouša čekala co řekne rodina,no byly unešení .Budu dál zkoušet další recepty.Děkuji

  • Olja | 23. 3. 2005 14:03

    Recept jsem vyzkoušela se značnou nedůvěrou vzhledem k rumu. Myslím, že výsledek je spíše zvláštní než vyloženě dobrý. Nakonec mi nejvíc vadil ten salám (použila jsem Herkules). Příště to musím zkusit bez něj... Ale jako obměnu stereotypních jídel, bych doporučila:-)

  • Alice | 30. 11. 2004 19:44

    Paní Jano, tenhle recept jsem zařadila do repertoáru svého vaření a celé rodině chutná - ostatně jako skoro všechny recepty od paní Vlasty. Neudělala jste v přípravě nějakou chybu? A je však pravdou že každý má rád jiné chutě a co chutná jednomu nemusí chutnat jinému, to je život.

  • jana | 30. 11. 2004 14:53

    pani Vlasto. zkousela jsem od Vas uz hodne receptu ale musim rici ze tento se nepovedl. delala jsem ho presne podle navodu ale maso po opeceni bylo citit hodne sojovkou a rumem, omacka se ani nedala jist. bylo to sladkohorke. doopravdy tolik lzis sojovky a rumu ? proste to nebylo ono.

  • Dostálová | 16. 11. 2004 19:10

    Toto jídlo předčilo mé očekávání, zařadím do jídelníčku

  • Aťa | 20. 9. 2004 19:14

    Také nám chutnalo

  • Zlatuska | 20. 9. 2004 17:46

    Rýchle a moc chutné,dík za recept.

  • Lubor a rodinka | 9. 9. 2004 21:19

    Děkujeme paní Vlastě, už jsme od ní vyzkoušeli několik receptů a se všemi jsme měli úspěch

  • Blaženka | 7. 9. 2004 22:48

    No tak jsme po večeři a opravdu je to mňamka.Tak díky, asi budem zkoušet dál.

  • Máca | 1. 9. 2004 10:15

    K tomuto receptu se stále vracím. Je to bomba!!§

  • Anonym | 21. 7. 2004 22:03

    Moc dobré, takovýchto receptů více!!!

  • Alice | 6. 7. 2004 18:48

    Výborné, překvapující chuť

  • Vita | 4. 7. 2004 19:21

    Narez......

  • Kája | 30. 6. 2004 19:21

    Další recept, na kterém se učím vařit. Povedlo se, rodinka si pochutnala!

  • Hana Janů | 11. 6. 2004 22:06

    Lubor má pravdu

  • Lubor | 10. 6. 2004 19:34

    Tak tohle je špica!

  • Michal Sankot | 8. 5. 2004 22:45

    No, musim rict, ze mi ingredience prisly dost divoke ale zvedavost mi nedala a kure s hermelinem jsme vcera vyzkouseli. Je to opravdu vynikajici. Dekujem.

  • Lenka | 20. 2. 2004 11:51

    Tak jsem se do toho taky vrhla, i přes počáteční nedůvěru - ta kombinace šlehačka,rum,sojovka mi připadala šílená, ale opravdu je to výborný!!!

  • Luďka Břečková | 2. 2. 2004 21:51

    Včera jsem si recept stáhla a dnes vyzkoušela a musím říci, že rodina mlaskala, já samozřejmě také, bylo to něco úchvatného. Jen jsem si dovolila malinkatou změnu a to místo Hermelínu jsem dala Vltavín, který jsem měla doma, ale myslím si, že to není až taková změna. Jídlo je úžasné a pní Vlastně za něj velký dík. Dnešním dnem je zařazeno do našeho jídelníčku. Dobrou chuť všem mlsálkům přeje Lu*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Hermelín Hnědý rum Jablka Kuřecí maso Olej Pepř mletý Šlehačka Sojová omáčka Sůl Trvanlivý salám
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Placičky z cukety a mrkve

Placičky z cukety a mrkve

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Sněhové pusinky

Sněhové pusinky

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Doporučujeme

35 minut
Tortilla s paprikou a pórkem

Tortilla s paprikou a pórkem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

48
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
25
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
22
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na grilu, topince nebo s těstovinami
5 nejlepších receptů ze zeleného chřestu: Na…
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
AHA.cz Šíp kontra TV! Bavič vydal ostré prohlášení kvůli Všechnopárty

Šíp kontra TV! Bavič vydal ostré prohlášení kvůli Všechnopárty

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Co o vás prozradí barva laku na nehty? Možná víc, než si myslíte

Co o vás prozradí barva laku na nehty? Možná víc, než si myslíte

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz Vila krásky Cary Delevingneové: Rok po ničivém požáru? Trosky za 106 milionů!

Vila krásky Cary Delevingneové: Rok po ničivém požáru? Trosky za 106 milionů!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Sex podle horoskopu: Beran je živel, který vás strhne do víru vášně. A jaký je ve vztahu?

Sex podle horoskopu: Beran je živel, který vás strhne do víru vášně. A jaký je ve vztahu?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízky v hermelínu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact