Použila jsem stehenní řízky a bylo to výborné, před dopečením jsem ještě dala na maso špalíčky tvrdého sýra a nechla rozpustit.
Možná, že jsem měla použít maso z kuřecích stehen, protože kuřecí prsa na tento recept nebyla, alespoň pro naše jazyky, ta nejlepší volba. Maso bylo suché, navrchu jakoby okoralé. A to jsem nic neošidila, naopak byl tučnější sýr i uzené.Nakonec nevím, zda by to ta stehýnka zachránila. Tento recept nezařadím mezi oblíbené.
Kuřecí mám ráda uzené taky a bramborovou kaši miluji takže to určitě vyzkouším
ano, na potřenou stranu řízků
Tu šunku,sýr a uzené klademe na olejem potřenou stranu řízků?
Zkuste a uvidíte, v sobotu mi zbylo uzené a zapečené brambory se mi dělat nechtělo, takže jsem vzala šunku a sýr od snídaně, přidala kuřecí řízky, s kaší je to opravdu mňamka, voní to krásně po uzeném mase a kuřecí není vůbec suché, takže by si měli pochutnat i vyznavači kotlet :o)))
no teda...jen to ctu a uz zacinam slinat jako bernardin...vypada to mooooc jedle:-)))