Do naříznutých kapes řízků vložíme tvarůžky (nakrájené na hranolky) sklepneme a spíchneme, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na rozpáleném oleji, přitom mírně podléváme pivem. Dáme do trouby na chvíli dopéct.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|17. 2. 2006 21:45
No nevim, trojobalem bych to nekazila. Ale puvodni recept zni slibne, urcite vyzkousim.
Zdena z JM
|17. 2. 2006 11:13
Dělám to tak,že k tvarůžkům přidám ještě kolečko cibule a řízek obalím v trojobalu.Pokud ho pečlivě obalíme,tvarůžky nám nevytečou a při smažení není nic cítit.
Zuzana Šindlerová
|17. 2. 2006 09:44
Určitě zkusím, zní to perfektně, ale asi se musí hodně větrat, že? :-))))