Holandské řízky s nivou
Kuřecí závitek s nivou
Kuřecí stehna plněná nivou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!
Opravdu dobré, ale smetana je lepší normální, jinak je to kyselejší.
Rychlé a výborné!!!
Je to vynikající recepr,který je rychlý a výborný!doporučuji všem!!!!
Napoprvé jsem udělala recept podle návodu ale vadila mi výrazná chuť slaniny, tu jsem při druhém vaření vynechala a bylo to výborné. Doporučuji
Kapr s česnekem
Hraběnčiny řezy II.
Jablečný štrůdl
Placičky z cukety a mrkve
Cheesecake jednoduše podle Alberta -…
Výborná chlebíčková pomazánka
Rybí pomazánka III.
Francouzská gratinovaná cibulačka
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Chřestový quiche
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest