Holandské řízky s nivou
Kuřecí závitek s nivou
Kuřecí stehna plněná nivou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající !!
Opravdu dobré, ale smetana je lepší normální, jinak je to kyselejší.
Rychlé a výborné!!!
Je to vynikající recepr,který je rychlý a výborný!doporučuji všem!!!!
Napoprvé jsem udělala recept podle návodu ale vadila mi výrazná chuť slaniny, tu jsem při druhém vaření vynechala a bylo to výborné. Doporučuji
Burgundská hovězí pečeně
Zapečený lilek s parmezánem
Těstovinový salát se zeleninou, masem…
Houbové kroupy se zelím
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Dršťková polévka podle mojí babičky
Cuketová směs s uzeninou
Přírodní krkovička se zelím
chili-medové paličky
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí