grilovací koření
nebo sladká paprika a (sušený) česnek
olej
brambory
na 4 porce
alobal
Postup přípravy receptu
1
Řízky prokrojíme, lehce nasolíme, uvnitř potřeme hořčicí, do každého řízku položíme sýr a podélně prokrojenou klobásu, zavřeme a posypeme kořením. Na plát alobalu dáme oloupané, pokrájené brambory, osolíme a okořeníme, položíme na ně kuřecí prso, zakápneme troškou oleje (nebo plátek másla) a opatrně uzavřeme, abychom neporušili alobal!
2
Přeneseme na plech, podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby asi na 60 minut. Podáváme přímo v alobalu položeném na talíři, pozor na páru!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva
|21. 11. 2016 06:56
Byla to výborná večeře :-* moc nám chutnalo.
Kinzlová
|29. 1. 2016 05:52
Byla to dobrota! Všechno dohromady chutnalo báječně a odpadlo stání u sporáku a hlídání hrnců. Doporučím je holkám v práci, taky nevědí co pořád vařit.
Darina
|11. 12. 2014 14:03
Brzo je zas udělám, chutnalo nám.
Simona
|8. 9. 2013 16:38
Děkuji O:-) . Tohleto byl náš vymazlený oběd, rychlý, bez bince a výborný :-) .