Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Opečené řízky vyjmeme, na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme játra a debrecínskou pečeni, pokrájené na hranolky, osmahneme je a osolíme. Řízky přeložíme na talíře a poklademe játrovou směsi. (Játrovou směs můžeme podlít 5 cl červeného vína a prohřát).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|15. 7. 2007 14:42
Vařila jsem dnes k obědu - VÝBORNÁ MŃAMKA !!!! Řízky jsem ještě poprášila pálivou paprikou a do směsi přidala pepř. Jako přílohu jsem zvolila brambory pečené v troubě. Po té, co jsem osmahla řízky a dala jsem se do připravování směsi, odložila jsem si hotové řízky do trouby na brambory, aby nevystydly - velmi praktické :-) Směs vínem rozhodně podlijte !!! Opravdu výborné jídlo !!! PS. Jo a do zádkladu na smes jsem kromě cibule dala ještě na nudličky nakrájenou angl. slaninu a nechala vypéct..