Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji doměkka. Přendáme na plech, na každý řízek dáme lžíci směsi a zakryjeme plátkem sýra. Dáme zapéct pod gril, dokud sýr nezačne tát a hnědnout.
2
Směs: na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme najemno nakrájenou šunku. Přidáme sůl, pepř, papriku a zalijeme kečupem - asi 4 lžíce. Prohřejeme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|6. 11. 2007 07:45
MOŽNÁ BYCH PRO INOVACI PŘIDALA ŽAMPÍKY :-))PS
Anonym
|5. 11. 2007 17:41
řízky se vysušit nestačí, jde to ráz na ráz, pod grilem budou tak 3-4 minuty... je to vynikající
Zuzana Zelinková
|5. 11. 2007 16:05
děkuji za radu určitě vyzkouším a dám vědět :-)
Jitka Urbánková
|5. 11. 2007 14:19
Zuzko, já myslím, že když na to nakydáte tu směs a přikrejete sýrem tak to moc oschnout nestihne, sýr zhnědne pod grilem raz dva - 5minut
Zuzana Zelinková
|5. 11. 2007 12:22
recept vypadá naprosto užasně už ted se mě sbíhají sliny :-) jen dotaz-když už jsou řízky osmažené předem nevysuší se příliš potom pod grilem? děkuji za odpověd