Ahoj, taky dělám, ale maso používám vepřové na řízky, na maso ještě dávám kolečka cibule a pro mlsný jazyk ještě plátky anglické slaniny. Mňam.
Děkuji paní Martě.Člověk se pořád učí něčemu novému.Zítra to zkusím s tou tatarkou.
Tento recept robievam, je to mnam a jemne, ta smotana to pekne zjemni . Mnamka
Také znám tento recept a ten co napsala paní Marta na jiný způsob je to vynikající .Mňamka, celá rodinka se může utlouct.
Zkuste řízky potřít tatarkou (cca 250g), poté zasypat sýrem. Co jsem vyzkoušela tatarku, šlehačku už nepoužívám. S tatarkou je to lepší.
Vyzkouším k večeři.
Tyhle řízky mám vyzkoušené, jsou výborné :-), Můžeme přidat i strouhaný hermelín nebo nivu.
Ten recept muze byt,ale 90 minut zapekat kureci rizky?