• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízky miš-maš
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí řízky miš-maš

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí řízky miš-maš
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 125
      ml smetana ke šlehání
    • 1
      ks hermelín
    • 150
      g sýr niva
    • kurkuma
    • 225
      ml kompotované mandarinky

Postup přípravy receptu

1
Řízky jemně naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme solamylem a na rozpáleném oleji prudce opečeme z obou stran. Do pekáčku vložíme řízky, posypeme kurkumou, na malé kostičky nakrájenou Nivou a Hermelínem, zalejeme smetanou a dáme do trouby zapékat při 200 °C asi 20 minut.
2
Před koncem pečení přidáme mandarinkový kompot, ale šťávy přilejeme jen trošku, podle toho, kolik šťávy potřebujeme. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuličky miš-maš

Kuličky miš-maš

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kuřecí řízky (kapsy) po italsku

Kuřecí řízky (kapsy) po italsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 16. 6. 2008 15:13

    vyskúšala som...... trošku s obavami, hlavne smotanová omáčka k ryži mi akosi nešla..... a dávam veľkú 1 a mám v obľúbených....naozaj jednoduché, rýchle a hlavne výborné

  • Jana | 15. 6. 2006 18:28

    Dekuji,pani Tereze a luckymili.Hned jak jste napsala zluty prasek,jsem si domyslila ze je to turmeric.Hodne se pouziva do indickych jidel.Mame ve Vancouveru velkou indickou komunitu,a indickeho koreni a ruznych jidel na indicky zpusob je tu bezpocet.

  • luckymili | 15. 6. 2006 07:16

    Jano, kurkuma je turmeric a je k dostání ve formě prášku, žluté barvy. Používá se hlavně k barvení másla, pečiva, těst, sýrů, likérů, knedlíků, rýže, ale i dřeva a látek. Je to jedna ze složek karí koření a často se používá se zázvorem. Na jedno kuře asi 2 lžičky kurkumy. Doufám, že nevadí,že jsem odpověděla já, míchám si své kořenicí směsi, tak jsem odpověď náhodou znala.

  • Tereza Jarčušková | 15. 6. 2006 06:48

    Kurkuma je korenie. Je to to, čo dáva kari žltú farbu ( kari je zmes ). Pre Zdenku : veľa ľudí mi vraví, že som si zmýlila povolanie. Ale aj v škole sa napečiem a navarím dosť. Vlani to bolo pre 80 ľudí na výročie založenia školy. Ale robím to veľmi rada : )))

  • Jana | 14. 6. 2006 21:16

    Pani Terezo,prosim Vas co je kurkuma?Ziji v Kanade,a nevim jake koreni by kurkuma mohla byt..Dekuji.

  • Zdeňka | 14. 6. 2006 20:28

    Paní Terezko,to bude určitě další z Vašich skvělých receptů,který určitě vyzkouším.Podle dnešních příspěvků v diskusi jsem zjistila,že jste učitelka.Představovala jsem si k Vám různá povolání,ale tohle ne.Ale to nemyslím ve zlém,opravdu.Velice Vás obdivuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Kompotované mandarinky Kuřecí maso Kurkuma Pepř mletý Slunečnicový olej Smetana ke šlehání Solamyl (bramborový škrob) Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelené fazolky s vejci

Zelené fazolky s vejci

Košíčky z ledových kaštanů

Košíčky z ledových kaštanů

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Kokosovo-tvarohový sen

Kokosovo-tvarohový sen

Vajíčkový salát se salámem

Vajíčkový salát se salámem

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Sladký zeleninový salát z paprik, rajčat a okurek

Sladký zeleninový salát z paprik,…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

84
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
66
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
58
Smažená rýže Nasi Goreng
Smažená rýže Nasi Goreng
53
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
49
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

Hudba jako pokrm pro duši: Festival Rosa Bohemica rozezní výjimečná místa v Česku

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Kuřecí řízky (kapsy) po italsku
Kuřecí řízky (kapsy) po italsku
Kuřecí řízky (nejen) se slaninou - zapečené
Kuřecí řízky (nejen) se slaninou -…
Kuřecí řízky Avery Island
Kuřecí řízky Avery Island
Kuřecí řízky na paprice
Kuřecí řízky na paprice
Kuřecí řízky na paprikách - paprikáš
Kuřecí řízky na paprikách - paprikáš
Kuřecí řízky Ondráš
Kuřecí řízky Ondráš
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízky miš-maš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact