Do kuřecích prsou prokrojíme opatrně hluboké kapsy, které naplníme plátky mozzarely a směsí z drobně pokrájených rajčat a italské uzeniny, ke které můžeme dle chuti přidat bylinky. Kapsy pevně uzavřeme párátky, osolíme a opepříme.
Do pánve (kastrolu) s trochou rozpáleného oleje vložíme osmažit prsa nejprve kůží dolů, po osmažení postupně otáčíme, aby se nám maso osmažilo ze všech stran. Po osmažení prsa zaklopíme, ztlumíme teplotu na minimum a zhruba pět minut zvolna dusíme. Je-li třeba (většinou to není nutné) přidáme lžíci vody. Po krátkém dušení maso odstavíme, vložíme k masu slabý plátek másla a necháme ještě minutku, dvě odpočinout.
3
Hotové kapsy po odstranění párátek pokrájíme na plátky a položíme na talíř k bramborové příloze, kde je přelijeme máslovým sosem.