Dnes jsem to uvařil k obědu s domácími hranolkami,bylo to dobré,řízky byly křehké,ne tak suché jako klasické,chuť hořčice a citronu nebyla až tak výrazná jak bych čekal,ale poznat to tam bylo.(Měl jsem to naloženo pouze cca 2 hodiny,možná by to chtělo víc).Nejvíce se mi líbí,že se nemusí dělat trojobal,ten je pro mě za trest.Strouhanka držela na mase perfektně.Měl jsem z té hořčice trochu strach,skrze moje dvě malé děti,ale snědli to celé a bez řečí.Recept je jednoduchý a chutný,takže za mě jednička a doporučuji.
Vyborne!!
tak ještě jednou vlastně už potřetí - nevím, kde se stala chyba, velké zklamání - nechala jsem se nachytat na komentáře - hodnotím tak na 3 - soráč
To me tesi,ze chutnalo!Manzelovi kure moc nejede,ale takto upravene ho sni s chuti. ;-)
...nečekal jsem takovou parádu z obyčejných věcí jako je citron a hořčice! :-P :-D
Obaluji se jen ve strouhance.Zrovna vcera jsem je delala mamince,ktera je u mne na navsteve,tak si je pochvalovala.Ono diky te citronove stave je maso krasne krehoucke.Recept mam z italske kucharky.
Obalíme len v strúhanke, alebo v trojobale? Ďakujem, Klára