• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízek po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí řízek po švýcarsku

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí řízek po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • olej
    • šunka
    • 4
      plátek eidam sýr
    • 1
      l smetana
    • 1
      lžička hořčice
    • 20
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách do zlatova osmažíme. Vyšší menší plech vymastíme máslem a vložíme do něj řízky. Jednotlivé kousky obložíme plátkem šunky, sýra a vše přelijeme smetanou, do které jsme přimíchali hořčici. Pečeme v horké troubě cca 15 minut.
2
Příloha: různě upravené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Kuřecí řízek Tahiti

Kuřecí řízek Tahiti

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Štangl | 23. 7. 2008 12:17

    Super jídlo. Tvořili jsme přesně dle receptu a i bez inovací to šlo přímo do ledvin. Nepěkně jsem si zavdal a to tak, že jsem si naplnil vanu až po okraj a nemohl jsem ani dopít svoje oblíbené pivo. .... nebojte se dát tam hodně hořčice ;-)

  • Margita Sandor | 16. 3. 2008 01:05

    No já to dnes udělala k obědu. Smetana rozhodně stačila jak je v receptu, víc bych už nedávala. Celkem nám chutnalo, není na tom nic špatného, ale nenadchlo. Jenom jiná obměna spousty zde uveřejněných receptů.

  • Sylva Karešová | 10. 3. 2008 20:11

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kovářová, prosím o přidání mého jména k receptu, jak mi bylo emailem slíbeno, děkuji.

  • Sylva Karešová | 10. 3. 2008 20:10

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kolářová, prosím o přidání mého jména k receptu, děkuji.

  • Danka Snášelová | 9. 3. 2008 17:30

    Informace pro kuchařinky které nemají rádi zlomky v receptech (patřím mezi ně i já:-)))). 1/8 l smetany je 125 ml smetany.

  • Ostružina Lesní | 9. 3. 2008 12:44

    To je super papáníčko.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hořčice Kuřecí prsa Máslo Olej Pepř mletý Smetana Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané brambory se zeleninou

Zapékané brambory se zeleninou

Gyros po řecku s českým masem

Gyros po řecku s českým masem

Kuře Anča

Kuře Anča

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Cizrnová polévka s řapíkatým celerem

Afrika řezy

Afrika řezy

Nakládané maso

Nakládané maso

Krém na zdobení dortů

Krém na zdobení dortů

Celerové hovězí s tymiánem

Celerové hovězí s tymiánem

Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

239
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
73
Cuketové hranolky
Cuketové hranolky
62
Brokolice / květák v těstíčku s Nivou
Brokolice / květák v…
61
Bezmasá směs z portobella
Bezmasá směs z portobella
52
Bramborové taštičky plněné masem
Bramborové taštičky…

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Kuřecí roládky s brokolicí
Kuřecí roládky s brokolicí
Kuřecí rolky s česnekem a sýrem
Kuřecí rolky s česnekem a sýrem
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí řízek s hořčicí
Kuřecí řízek s hořčicí
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Kuřecí řízek Tahiti
Kuřecí řízek Tahiti
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízek po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact