• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízek po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí řízek po švýcarsku

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí řízek po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • olej
    • šunka
    • 4
      plátek eidam sýr
    • 1
      l smetana
    • 1
      lžička hořčice
    • 20
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách do zlatova osmažíme. Vyšší menší plech vymastíme máslem a vložíme do něj řízky. Jednotlivé kousky obložíme plátkem šunky, sýra a vše přelijeme smetanou, do které jsme přimíchali hořčici. Pečeme v horké troubě cca 15 minut.
2
Příloha: různě upravené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Kuřecí řízek Tahiti

Kuřecí řízek Tahiti

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Štangl | 23. 7. 2008 12:17

    Super jídlo. Tvořili jsme přesně dle receptu a i bez inovací to šlo přímo do ledvin. Nepěkně jsem si zavdal a to tak, že jsem si naplnil vanu až po okraj a nemohl jsem ani dopít svoje oblíbené pivo. .... nebojte se dát tam hodně hořčice ;-)

  • Margita Sandor | 16. 3. 2008 01:05

    No já to dnes udělala k obědu. Smetana rozhodně stačila jak je v receptu, víc bych už nedávala. Celkem nám chutnalo, není na tom nic špatného, ale nenadchlo. Jenom jiná obměna spousty zde uveřejněných receptů.

  • Sylva Karešová | 10. 3. 2008 20:11

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kovářová, prosím o přidání mého jména k receptu, jak mi bylo emailem slíbeno, děkuji.

  • Sylva Karešová | 10. 3. 2008 20:10

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kolářová, prosím o přidání mého jména k receptu, děkuji.

  • Danka Snášelová | 9. 3. 2008 17:30

    Informace pro kuchařinky které nemají rádi zlomky v receptech (patřím mezi ně i já:-)))). 1/8 l smetany je 125 ml smetany.

  • Ostružina Lesní | 9. 3. 2008 12:44

    To je super papáníčko.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hořčice Kuřecí prsa Máslo Olej Pepř mletý Smetana Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřové závitky na smetaně

Vepřové závitky na smetaně

Tvarohové smaženky

Tvarohové smaženky

Chalupářské brambory

Chalupářské brambory

Duo bábovka

Duo bábovka

Kokosový dort - výborný a snadný

Kokosový dort - výborný a snadný

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Zeleninový vývar

Zeleninový vývar

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

84
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
81
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
73
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
64
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Emily Ratajkowská slaví 34 a přiznává… Problémy kvůli kráse!

Emily Ratajkowská slaví 34 a přiznává… Problémy kvůli kráse!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Další doporučené recepty:

Kuřecí roládky s brokolicí
Kuřecí roládky s brokolicí
Kuřecí rolky s česnekem a sýrem
Kuřecí rolky s česnekem a sýrem
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí řízek s hořčicí
Kuřecí řízek s hořčicí
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Kuřecí řízek Tahiti
Kuřecí řízek Tahiti
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízek po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact