• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízek po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí řízek po švýcarsku

autor: SKSandy
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí řízek po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí prsa prsa
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks vejce
    • olej
    • šunka
    • 4
      plátek eidam sýr
    • 1
      l smetana
    • 1
      lžička hořčice
    • 20
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách do zlatova osmažíme. Vyšší menší plech vymastíme máslem a vložíme do něj řízky. Jednotlivé kousky obložíme plátkem šunky, sýra a vše přelijeme smetanou, do které jsme přimíchali hořčici. Pečeme v horké troubě cca 15 minut.
2
Příloha: různě upravené brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Holandský řízek - sekaný vepřový řízek se sýrem

Holandský řízek - sekaný vepřový…

Kuřecí řízek Tahiti

Kuřecí řízek Tahiti

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamil Štangl | 23. 7. 2008 12:17

    Super jídlo. Tvořili jsme přesně dle receptu a i bez inovací to šlo přímo do ledvin. Nepěkně jsem si zavdal a to tak, že jsem si naplnil vanu až po okraj a nemohl jsem ani dopít svoje oblíbené pivo. .... nebojte se dát tam hodně hořčice ;-)

  • Margita Sandor | 16. 3. 2008 01:05

    No já to dnes udělala k obědu. Smetana rozhodně stačila jak je v receptu, víc bych už nedávala. Celkem nám chutnalo, není na tom nic špatného, ale nenadchlo. Jenom jiná obměna spousty zde uveřejněných receptů.

  • Sylva Karešová | 10. 3. 2008 20:11

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kovářová, prosím o přidání mého jména k receptu, jak mi bylo emailem slíbeno, děkuji.

  • Sylva Karešová | 10. 3. 2008 20:10

    Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kolářová, prosím o přidání mého jména k receptu, děkuji.

  • Danka Snášelová | 9. 3. 2008 17:30

    Informace pro kuchařinky které nemají rádi zlomky v receptech (patřím mezi ně i já:-)))). 1/8 l smetany je 125 ml smetany.

  • Ostružina Lesní | 9. 3. 2008 12:44

    To je super papáníčko.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hořčice Kuřecí prsa Máslo Olej Pepř mletý Smetana Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí plátky v alobalu

Kuřecí plátky v alobalu

Salát z brambor a kyselého zelí

Salát z brambor a kyselého zelí

Zázvorový čaj II.

Zázvorový čaj II.

Lasagne s rajčaty

Lasagne s rajčaty

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Králík pečený na bůčku s bramboráčky

Kung Pao Mango

Kung Pao Mango

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

162
Dýňová tortila
Dýňová tortila
114
Máslové řízky
Máslové řízky
110
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

Dcera Gotta (†80) Charlotte (19): Odhalila detaily ze soukromí!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Kuřecí roládky s brokolicí
Kuřecí roládky s brokolicí
Kuřecí rolky s česnekem a sýrem
Kuřecí rolky s česnekem a sýrem
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí řízečky - marinované
Kuřecí řízek s hořčicí
Kuřecí řízek s hořčicí
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Kuřecí řízek Tahiti
Kuřecí řízek Tahiti
  • Recepty.cz
  • Kuřecí řízek po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact