Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách do zlatova osmažíme. Vyšší menší plech vymastíme máslem a vložíme do něj řízky. Jednotlivé kousky obložíme plátkem šunky, sýra a vše přelijeme smetanou, do které jsme přimíchali hořčici. Pečeme v horké troubě cca 15 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kamil Štangl
|23. 7. 2008 12:17
Super jídlo. Tvořili jsme přesně dle receptu a i bez inovací to šlo přímo do ledvin. Nepěkně jsem si zavdal a to tak, že jsem si naplnil vanu až po okraj a nemohl jsem ani dopít svoje oblíbené pivo. .... nebojte se dát tam hodně hořčice ;-)
Margita Sandor
|16. 3. 2008 01:05
No já to dnes udělala k obědu. Smetana rozhodně stačila jak je v receptu, víc bych už nedávala. Celkem nám chutnalo, není na tom nic špatného, ale nenadchlo. Jenom jiná obměna spousty zde uveřejněných receptů.
Sylva Karešová
|10. 3. 2008 20:11
Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kovářová, prosím o přidání mého jména k receptu, jak mi bylo emailem slíbeno, děkuji.
Sylva Karešová
|10. 3. 2008 20:10
Recept jsem sem dala já, mám jej od babičky. Osobně bych tedy klidně ale dala smetany víc :-)Fotku snad někdy časem taky pořídím... pokud mne ale někdo předběhne, tak nevadí.Paní Kolářová, prosím o přidání mého jména k receptu, děkuji.
Danka Snášelová
|9. 3. 2008 17:30
Informace pro kuchařinky které nemají rádi zlomky v receptech (patřím mezi ně i já:-)))). 1/8 l smetany je 125 ml smetany.