dobré, jen doporučím přidat alespoň o dvě cibule víc, protože tu jednu v ražniči ani nenajdete
moc chutne s hranolkami diky za bezva recept
Dnes jsem dělala k obědu a mohu jen doporučit :-) .Rychlé,výborné a jednoduché :-) ...Děkuji za bezva typ,určitě budu dělat častěji.
co to tam vypsiuje veronika, trapné, jinak jídlo mňamkovité =-O
Tak jsem to zkusila s čerstvou paprikou a nemá to chybu, bez papriky už dto dělat nebudeme a kousek domácího špeku a klobásek :-)) mňamka
Tak bohužel můj "drahý" napichovat líný nebyl a mám o jednu porci ušetříno. Dotáh kapavku a šel z domu. Kéž by byl líný :-/
Hned jsem to zkusila, jen maso z kuřecích stehen na cibuli s kořením a bylinkami, neměla jsem ani slaninu. Bylo to naprosto vynikající, díky moc za báječný tip!
dělám něco podobného, vepřové maso ,vepřová játra, kousek uzeného na kostičky, libový párek a cibuli na kolečka, koření , sůl. pepř, sádlo a trochu podlít a upéci. Moc dobré.
Také dělám ražniči "pro lenochy" a ještě dávám libový párek nakrájený na kolečka. Tchyně přidává papriku nebo kapii na obdélníčky a to je taky dobrota.
Maruš, to tady naštěstí není důležité, čí je to nápad. Důležité je ho správně aplikovat a při úspěchu poslat dál, taky to tak dělám:-))
P.Jaroslavo,bezva nápad,ale není z mé hlavy,taky jsem to někde viděla,nebo četla,tak to jen předávám dále,ale v té remosce jsem to vyzkoušela a bylo to dobré.
Maruš, to je bezva nápad:-))
Nedávno jsem dělala ražniči v remosce.Do největší jehly co mám jsem dala tenký motouz a vše navlékla a stočila do spirály.Po upečení stačí nastříhat :-) porce.Šlo to rychleji než napichovat na špejle,ale tady je to bleskovka.