• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí ragů
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí ragů

autor: Lussy:)
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí ragů
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg kuřecí maso
    • 300
      g kuřecí salám (až 400g)
    • 1
      plechovka nákládané žampiony větší
    • 1
      kelímek smetana
    • 4
      lžíce máslo nebo Rama, Perla
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení plátkový sýr
    • mléko trocha
    • 2
      ks muškátový oříšek
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • toastový chléb

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso uvaříme a nakrájíme na kousky. Vedle v hrnci necháme rozpustit máslo, přidáme mouku. Po zhoustnutí přidáme smetanu, mícháme. Přidáme sůl, nastrouhaný muškátový ořech a bílý pepř.
2
Přidáme kuřecí maso, nadrobno nakrájený salám a žampióny, promícháme a vložíme do větší zapékací mísi (nebo můžeme vše připravovat rovnou v nádobě, ve které budeme zapékat).
3
Vedle v misce rozmícháme vejce s nastrouhaným sýrem a trochou mléka a zalijeme tím směs v zapékací nádobě. Dáme na 15 minut zapéct do trouby.
4
Podáváme v miskách, kde si porci zakápneme citrónem (dle chuti). Podáváme s tousty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ragú s houbami

Kuřecí ragú s houbami

Kuřecí ragú se žampiony

Kuřecí ragú se žampiony

Kuřecí / králičí ragú s hlívou

Kuřecí / králičí ragú s hlívou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radka radka | 27. 8. 2009 19:49

    jasně, že není nad pravé máslo!!! těžko vysvětluji žákům v hodině potraviny a výživa, že Rama, Perla atd. opravdu není máslo...to poctivé ze smetany!!!.....nou koment:-)

  • Sylva P. | 26. 8. 2009 10:02

    Pro mě je hrůza použití Perly nebo Ramy. Na tomhle se snad ani mouka nedá osmahnout. Voda se odděluje od něčeho žlutého. Co takhle klasické máslo?

  • radka radka | 19. 8. 2009 14:22

    tak nyní se dívám po pár hodinách mého komentáře a vidím, že text je poněkud už poopraven....tak buď sama kuchařka či redakce zapracovala...už se to dá i číst..... to jen na dodatek k mému textu níže.......zda se to dá jíst t ohodnotí prakticky někdo jiný....s pozdravem radka

  • radka radka | 19. 8. 2009 09:54

    omlouvám se "strouhat" :-))

  • radka radka | 19. 8. 2009 09:53

    katastrofa! stylisticky hrozně podáno, nejasné.... proč vařit kilo kuřecího masa a když už, tak které části? proč to pak házet do bešamelu? vývar je snad lepší na použití oné smetanové omáčky a už vůbec jsem nepochopila, proč bych měla já či kdo jiný struhat balíček plátkového sýra??:-)) no hlavně, že chutnalo....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hladká mouka Kuřecí maso Kuřecí salám Máslo Mléko Muškátový oříšek Nákládané žampiony Pepř mletý Plátkový sýr Smetana Toastový chléb Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarská variace

Maďarská variace

Gulášová polévka II.

Gulášová polévka II.

Kuřecí prsa na citronu

Kuřecí prsa na citronu

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Nepečený karamelový dort s ricottou a broskvemi

Nepečený karamelový dort s ricottou a…

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Bílá polévka z hlívy ústřičné

Čokoládový krém II.

Čokoládový krém II.

Pečené smetanové řízky

Pečené smetanové řízky

Kuře v solné krustě

Kuře v solné krustě

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

66
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
46
Klasické lečo
Klasické lečo
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí ragů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact